Gastdocentschap over autisme bij Hogeschool

0

 

Gastdocentschap aan de Hogeschool Inholland

Er is een leuke nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen. Ik ben nu gastdocent aan de Hogeschool Inholland. Als bij het vak psychopathologie het onderwerp autisme spectrum stoornis aan de orde is, kom ik spreken. Studenten hoeven zich niet alleen de theorie en methodieken eigen te maken. Ze mogen ook luisteren naar mijn verhaal uit de praktijk. Ik vertel over mijn persoonlijke ervaringen als moeder van een kind met autisme. Ook laat ik een kort filmpje zien over mijn zoon.

 

docent1

 

Als een droge spons

Het is enig om te zien hoe sommige studenten de informatie als een droge spons absorberen. Ze blijven doorvragen over mijn leven. Sommige studenten krabben zich ongetwijfeld nog een keer achter de oren als ze beseffen dat ze toch echt de verkeerde studierichting hebben gekozen. De ene keer ben ik in een uurtje klaar. En de andere keer komt de docent zelf niet eens meer aan het woord. Het is een feestje om dit te mogen doen!

 

gastdocentschap

Klik hier om je ervaring te plaatsen.


Submit your review
* Required Field