Klantenervaringen

Klik hier om je ervaring te plaatsen.


Submit your review
* Required Field

Oct 03, 2018 by Marion

“Na een jarenlange zoektocht heeft Karen enorm geholpen in het creëren van meer rust voor mijn gezin. Karen is behulpzaam. Zij stelt zich altijd positief en oplossingsgericht op én communiceert professsioneel. Met haar hulp lukt het om groei te realiseren.”


Petra

Sep 16, 2015 by Corine

Karen heeft ons begeleid tijdens de mediaton met een werknemer. Ze deed dat professioneel, was heel duidelijk en stelde de juiste vragen.
We voelden ons bij haar op ons gemak en gaf zeer goed advies.
Ik zou zo weer met Karen zo'n traject doorlopen. Wat overigens, hoop ik, niet meer nodig zal zijn !

Petra


Gastcollege autisme

Jan 19, 2015 by Eva Smallegange docent pedagogiek

Karen zorgde met haar persoonlijke verhaal van haar zoon en haar professionele kennis van het ondersteunen van jongeren voor een inspirerend college. Ze maakte dat de stof tastbaarder werd voor de studenten. Al met al een erg mooi gastcollege. Ik hoop dat zij volgend jaar wederom als gastdocent wil optreden in de module ontwikkelingspsychopathologie.


college ontwikkelingspsychopathologie Pedagogiekopleiding Inholland

Jan 19, 2015 by Charlotte Rijvers, docent pedagogiek

\"Ik heb Karen leren kennen als een warme, lieve vrouw met een aanstekelijk enthousiasme. Dit wist ze dan ook goed in te zetten als gastdocent tijdens mijn college over autisme. Als ervaringsdeskundige heeft Karen aan tweedejaars studenten verteld over haar zoon en haar ervaringen met hem en zijn Asperger.
Een mooie aanvulling op mijn nogal technische verhaal, wat de studenten een mooi inkijkje gaf in het dagelijks leven van iemand met autisme en zijn omgeving.\"


Nov 18, 2014 by Suzanne

Suzanne Kuiper










Senior HR advisor at Pantar











"Karen is met haar coachings-, bemiddelings- en begeleidingspraktijk haar talent, kennis en ervaring ten volle gaan benutten.

De dienstverlening die zij aanbiedt, in de breedste zin van het woord, is Karen op het lijf geschreven. Haar eigen levenservaringen en 'zoektocht', hebben geleid tot een bewonderingswaardige levenshouding, waarmee zij anderen kan inspireren.

Met een sterk ontwikkeld inlevings- en relativeringsvermogen en vooral authentieke belangstelling in mensen is zij in staat om op natuurlijke wijze een ander zich (snel) op zijn gemak te laten voelen.
Met uitstraling, geduld, respect en niet te vergeten humor, weet zij mensen op passende wijze te coachen en/of te begeleiden, zodat zij het beste uit zich zelf weten te halen.

Werkende vanuit de gedachte dat elk mens uniek is, biedt zij op niet-conformistische wijze professionele dienstverlening gericht op universele behoeften.
"


Nov 16, 2014 by Maryon

Hey Karen Schloszer zelfstandig zorgaanbieder, ik heb jou nog niet bedankt.
Weet je nog, dat in een gesprek, dat wij een aantal maanden geleden voerden, naar voren kwam dat ik me soms schuldig kan voelen naar mijn zoon Django toe, omdat ik vind dat ik er met mijn drukke leventje niet altijd voor hem ben zoals ik zou willen. Jou antwoord was: “Zorg ervoor dat je één moment van de dag bijzonder maakt (of desnoods om de zoveel dagen); dek bijvoorbeeld de tafel en steek een kaarsje aan”. Django vond de gedekte tafel zo ontzettend leuk en dat kaarsje zo mooi. Van een probleem een oplossing!
Ik raad iedereen aan kennis te maken met Karen Schloszer. Haar aandacht en luisterend oor geeft iedereen een goed gevoel. Liefs Maryon.


Sep 28, 2014 by Priscilla

Ik wil Karen heel erg bedanken voor wat ze voor mij heeft gedaan in mijn mediationtraject. Het is niet fijn als je in een lastige situatie zit om dan de goede beslissingen te nemen. Hierin heeft Karen fantastisch werk geleverd. Dank!!!


Bor Verkroost

Aug 11, 2014 by Bor Verkroost

"Karen's enthousiasme, humor en professionaliteit maken van haar een perfecte kandidaat voor adl werkzaamheden. Karen is betrouwbaar, flexibel en heeft een geweldig inlevingsvermogen. Hartelijk dank voor je werkzaamheden Karen!"


Mireille Bruin Empowermentcoach

Jun 17, 2014 by Mireille Bruin Puur Karakter

Kracht warmte en oprechtheid is wat Karen uitstraalt echt zo een vrouw die duidelijk positief in het leven staat.

Een vrouw die zichzelf en haar omgeving serieus neemt.

Kortom een vrouw om niet te vergeten!

Mireille Bruin


Voorzitter

May 19, 2014 by Eva Yoo Ri

Mijn naam is Eva Yoo Ri, voorzitter van Single SuperMom. Het doel van de Stichting Single SuperMom is om zowel nationaal als internationaal ondersteuning te bieden aan moeder en kind bij alleenstaand (tiener)moederschap.

Ze tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het bundelen van informatie, publiceren van boeken en organiseren van activiteiten en bijeenkomsten die bij dragen aan het vergroten van de zelfredzaamheid van tiener- en alleenstaande moeders en het produceren van media omtrent haar thema’s.

Een van de belangrijke bijeenkomsten is de rol van je ex.Want bij elke ondersteuning die we bieden hebben we oog voor het gehele gezin, alle vaders of ze nu wel of niet aanwezig zijn spelen daarbij een grote rol. Karen werkt al een lange tijd samen met de stichting om moeders en vaders die er via mediaton samen uit willen komen te helpen.

We vinden haar een fantastische Mediator, maar bovenal een heel fijn en mooi persoon. Succes met je mooie website Karen,. We hopen nog jaren met je te kunnen samenwerken.


karin schloszer , USA 5.0 5.0 13 13 “Na een jarenlange zoektocht heeft Karen enorm geholpen in het creëren van meer rust voor mijn gezin. Karen is behulpzaam. Zij stelt zich altijd positief en oplossingsgericht op
Page:
12