Spreker bij evenementen in het kader van mediation

0

 

Als spreker bij evenementen wil ik mensen vooral bewust van maken van de voordelen van mediation in vergelijking met procederen. Vooral als er kinderen in het spel zijn, is het ontzettend belangrijk de communicatie helder te houden. Bij mediation staat het belang van het kind te allen tijde voorop. Natuurlijk waak ik er als mediator voor dat je jezelf hier niet in dreigt te verliezen.

 

Stichting Single SuperMom

Wij zijn ontzettend blij dat Karen Schloszer, 45 jaar, moeder van twee fantastische kinderen en woonachtig in de Rivierenbuurt in Amsterdam aanwezig zal zijn als spreker.

 

Karen is werkzaam als mediator. Een mediator/coach kan ingezet worden in gezinssituaties waar onrust is, tussen ouders onderling, tussen ouders en kinderen, tussen kinderen onderling door bijvoorbeeld pubergedrag, kinderen met speciale behoeftes, een moeizaam huwelijk, algehele problematische communicatie, problemen op school, opvoedkundige problemen…… Eigenlijk overal waar partijen graag samen willen zijn maar totaal niet op een lijn zitten en niet meer met elkaar kunnen communiceren.

 

Alvast een vraag voorleggen aan Karen? Dat kan! Post je vraag of mail je vraag naar info@singlesupermom.com

http___supportsinglesupermom.nl_wp-content_uploads_2014_02_SSM-logo-cover-DEF